Saturday, August 13, 2016

Merdeka sale!!! Mermaid radiance skincare

Assalamualaikum
Selamat sejahtera pada pembaca setia blog Mermaid Flawless Foundation.

Hari ini nak cerita sikit, merdeka dah nak dekat kan..

Ada suprise untuk uolss..

setiap pembelian, dapat free postage..

FREE POSTAGE!!!!
&
HARGA OFFER!!!!

Apa lagi, jom kumpul ramai-ramai geng pakat beli sama-sama.

Ingat tak berapa harga Mermaid Flawless Foundation?

Harga asal : RM99
Harga offer : RM89
Harga postage : FREE POSLAJU

Ingat tak berapa harga Mermaid Radiance Skincare?

Harga asal : RM210
Harga offer : RM185
Harga postage : FREE POSLAJU

Jom grab reramai... 😀😀😀😀

Thursday, June 9, 2016

FACIAL muka anda betul ke NATURAL macam Mermaid Radiance Skincare?

Assalamualaikum...
Wahai si cantik jelita..
Selamat berpuasa...
.
Dah lama tak share kebaikan Facial MRS ni...

.
Nak share salah satu RAHSIA KEKAL FRESH lepas cuci muka dengan facial MRS ni...
.
Jeng...jeng...jeng...
.
Jom tengok!
.
********
MINT
********
.
- anti oksidan
- memberi efek nyaman dan tenang dan menyejukkan kulit. 
- meredakan JERAWAT dgn cara COOLING & SOOTHING
- bantu membunuh kuman bakteria
- memperbaharui sel kulit yang mati
- mengatasi dan mengawal alergik



.
------------------------------------------
KHAS UNTUK SIS YANG SUDAH BUNTU FIKIR CARA CANTIKKAN KULIT! 
- (jangan risau, produk ini selamat & berkesan!)
------------------------------------------

DHILESA melancarkan DHILESA BEAUTY SET - 3 item di dalam kotak comel yang bersaiz lebih kecil, ringkas dan sesuai dibawa ke mana-mana sahaja.
Ramai pengguna DHILESA letak dalam handbag dan siap bawa ke pejabat!
--------------------------------
NAK ORDER?

NAK TANYA?

NAK INFO?

taip MRS ke 0137722024
taip MRS ke 0137722024
.
SELAMAT BERPUASA

Tuesday, May 10, 2016

Adakah Anda sedang SAPU BAHAN PEROSAK kulit di wajah?




"MERMAID FACIAL WASH"

  • Berkesan untuk menanggalkan SISA MAKEUP, MINYAK dan sisa kotoran dari liang pori.
  • Menanggalkan sel-sel kulit mati di permukaan kulit  agar kulit kelihatan lebih cerah dan bermaya.
  • Mengecilkan liang pori , melindungi wajah dari kerosakan radikal bebas  dan pencemaran luar
  • Effect SHOOTING, COOLING, dan CLAMING  pada kulit wajah selepas cucian pertama.
  • Kulit wajah anda akan merasa lebih SEGAR, LEMBUT dan ANJAL jika digunakan setiap hari, wajah akan kelihatan awet muda.
  • selamat digunakan dan HALAL tanpa was-was, mendapt kelulusan KKM ( NOT160305317K )




"MERMAID ELIXER SERUM"

  • kami tidak menjanjikan keajaiban, kami menilai hasilnya..
  • serum unggul kami mempunyai FORMULA gabungan 8 bahan alam semulajadi yang berkualiti, dicipta Khas untuk mengawal kelembapan kulit dan menghentikan punca terjadinya JERAWAT.
  • Mulakan Rutin Harian anda dengan Kuasa Teknologi nano MICRO yang  membantu serum mudah menyerap kedalam lapisan Kulit anda.
  • Lengkapkan set penjagaan kulit anda dengan MERMAID ELIXER SERUM setiap hari, Sungguh berkesan dan lembut ke atas kulit
  • Anda pasti akan terpukau!!!!
  • selamat digunakan dan HALAL tanpa was-was, mendapt kelulusan KKM ( NOT160305316K )




"MERMAID FLAWLESS FOUNDATION"

  • Foundation Terbaik masa kini yang mampu menutup cela sambil merawat kulit wajah.
  • MERMAID FLAWLESS FOUNDATION merupakan satu-satunya alas bedak 100% buatan Melayu Islam .
  • MERAWAT kulit berjerawat dan berjeragat
  • Mengatasi masalah lebihan minyak pada muka
  • Menutup jerawat sambil mengecutkannya.
  • Mencerahkan kulit wajah
  • Menjadikan kulit wajah kelihatan lebih licin dan berseri
  • pemakain setiap hari menjadikan wajah awet muda kerana kandungan Argan Oil, Grape Stem cell, Serbuk Mutiara, Vitamin C & E
  • Foundation imi tidak mengandungi silikon yang menghalang air dari menembusi kulit, maka ianya bersifat mesra WUDHUK dan boleh dibawa solat.
  • selamat digunakan dan HALAL tanpa was-was, mendapt kelulusan KKM ( NOT160305315K )









SIAPA PATUT PAKAI SKIN CARE INI??

SKIN CARE ini sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah :

JERAWAT dan kulit berminyak..

Semua sedia maklum, jika kulit berminyak, pasti banyak jerawat tumbuh yer...


Kalau kulit dah cantik.. Macam mana?

Tak payah guna.. Nanti lagi cantik sangat!

Saya pun jeles!!

*PROMOSI SEHINGGA 17 MEI 2016*

🌼 *SET COMBO*
_ 1set MRS + 1 pcs MFF 
(NORMAL RM269)
JIMAT RM34
>>>>> RM235 sahaja <<<<<
>>>>> RM235 sahaja <<<<<
>>>>> RM235 sahaja <<<<< 

🌼 *2 pcs MFF* 
(NORMAL RM 198)
JIMAT RM48
>>>>> RM150 sahaja <<<<<
>>>>> RM150 sahaja <<<<<
>>>>> RM150 sahaja <<<<< 

🌼 *1 set MRS*
(NORMAL RM170)
JIMAT RM10
>>>>> RM160 sahaja <<<<<
>>>>> RM160 sahaja <<<<<
>>>>> RM160 sahaja <<<<<


🌼 *1 pcs MFF*
(NORMAL RM99)
JIMAT RM10
>>>>> RM89 sahaja <<<<<
>>>>> RM89 sahaja <<<<<
>>>>> RM89 sahaja <<<<<


Offer Sehingga 17 Mei 2016
Offer Sehingga 17 Mei 2016

Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!

wasap 'MRS' ke 0137722024
wasap 'MRS' ke 0137722024
wasap 'MRS' ke 0137722024

Monday, May 9, 2016

TUJUH (7) PRODUK KOSMETIK YANG MEMPUNYAI BAHAN PEROSAK KULIT!

TUJUH (7) TANDA SIS SEDANG GUNAKAN PRODUK KOSMETIK YANG MEMPUNYAI BAHAN PEROSAK KULIT!
-------------------------------------------------------
1. Krimnya berbau tajam dan teksturnya sedikit melekit apabila disapu pada kulit.
.
2. Tuangkan sedikit toner yang sis sedang gunakan itu pada kapas muka. Biarkan seketika terdedah dengan cahaya matahari.
Toner akan bertukar kepada coklat kehitam-hitaman. Itu salah satu tanda produk puan mengandungi bahan HIDROKUINON.
Apa itu HIDROKUINON? Ia sejenis bahan kimia yang membunuh sel dalam kulit yang menghasilkan pelindung semulajadi daripada panahan cahaya matahari,
Apabila sel ini dimatikan, kulit muka akan kelihatan lebih cerah dan putih dalam tempoh singkat! Cerah dan putih itu tidak asli.
.
3. Semak penutup toner atau krim malam sis. Jika terdapat kerak coklat atau hitam, maka hampir pasti produk puan mengandungi HIDROKUINON.
.
4. Apabila disapu krimnya (terutamanya krim malam), kulit muka terasa panas dan gatal.
.
5. Awal-awal penggunaan kulit muka akan terasa sedikit pedih dan kemerahan apabila terkena matahari.
.
6. Kulit menjadi putih kepucatan, macam mayat
.
7. Kulit menjadi licin berkilat! Ia adalah hasil daripada matinya protein dalam kulit yang berfungsi sebagai perlindungan.
Tidak logik pun kulit seseorang wanita itu tiba-tiba jadi licin dalam masa yang terlalu singkat.
.
-------------------------------
APAKAH EMPAT (4) KESAN BAHAYA HIDROKUINON?
-------------------------------
.
.
1. Kulit muka menjadi nipis kemerahan, rasa pedih dan terbakar apabila terkena cahaya matahari.
.
2. Penggunaan berterusan menyebabkan warna kulit tidak sekata dan risiko tinggi untuk menjadi tompok-tompok hitam. Buat rawatan laser pun belum tentu boleh hilang. Jangan sampai tahap macam ini ya! Lebih baik stop dari awal.
.
3. Pengumpulan hidrokuinon dalam badan boleh menyebabkan rasa mual, muntah, sakit kepala, sukar bernafas dan mungkin koma.
.
4. Kulit muka yang putih itu lama-kelamaan akan berubah menjadi gelap dan seakan sunburn, wajah juga kelihatan lebih tua dari usia. Ngerikan?!
.
BANTU KAMI SHARE INFO INI UNTUK MANFAAT PARA WANITA.
DHILESA doakan kita semua dijauhi daripada kesan bahaya bahan kosmetik yang mengandungi bahan kimia berlebihan sampai merosakkan kulit!
Licin, berkilat, putih segera itu hanya sementara. Dalam jangka masa panjang, kesannya amat teruk sekali jika tidak dirawat daripada sekarang.
.
------------------------------------------
KHAS UNTUK SIS YANG SUDAH BUNTU FIKIR CARA CANTIKKAN KULIT! - (jangan risau, produk ini selamat & berkesan!)
------------------------------------------
DHILESA melancarkan DHILESA BEAUTY SET - 3 item di dalam kotak comel yang bersaiz lebih kecil, ringkas dan sesuai dibawa ke mana-mana sahaja.
Ramai pengguna DHILESA letak dalam handbag dan siap bawa ke pejabat!
--------------------------------
NAK ORDER?
NAK TANYA?
NAK INFO?
taip MRS ke 0137722024
taip MRS ke 0137722024


Thursday, April 7, 2016

Khasiat Foundation Ajaib Ini Memang SUPERB!!!

Assalamualaikum.

Masih tercari-cari foundation yang merawat jerawat, jeragat & parut jerawat?

Tahniah!!!

Anda bertemu dengan blog yang tepat...

MERMAID FLAWLESS FOUNDATION


Foundation pertama di Malaysia yang berupaya menutup cela sambil merawat.


Kandungan baru yang di 'UPGRADE' dengan 100% argan oil dan ekstrak vanilla.

Menjadikan foundation ini menjadi pilihan utama wanita Malaysia.

Jom kita tengok satu persatu khasiat MFF ni....

Kandungan MFF:

1. Vitamin E - utk rawat kulit dan hilangkan parut jerawat

2. Vitamin C - paling penting untuk mereka yang nak kulit yg cantik, bagus utk rawat jeragat

3. Grape stem cell - menggalakkan penghasilan kolagen 

4. Allantoin & gluthation - bertindak sbg pencerah semulajadi, antibakteria da antifungal. Gluthation berfungsi utk mengurangkan penghasilan melanin dan mencerahkan kulit. 

5. Aqua - menggunakan air suling yang bersih utk menjaga kualiti produk

6. Argan oil 100% - penting utk soothing & rawat kulit bermasalah

7. Pearl powder - serbuk mutiara sbg pemangkin utk penghasilan sel baru yg kaya protein agar kulit lebih gebu dan cantik.

8. Talc - Bedak digunakan sedikit shj utk membuatkan texture jadi mousse matte

9. Glycerin - bahan pelembap untuk membuatkan kulit jadi moist

10. Vanilla Extract - memberikan keharuman vanilla




Nak tahu kelebihan extract vanilla ni tak???

Kenapa Vanilla? 
Kenapa Vanilla? 

Selain wangi...Ianya sangat best sebab :

1)Ekstrak vanilla mempunyai kandungan antioksida yang berfungsi menghalang tindakan radikal bebas yang boleh menyebabkan kerosakan kulit

2) mempunyai ciri-ciri anti-bakteria yang.membantu membersihkan kulit

3) mempunyai ciri-ciri pelembab semujadi yang mampu memelihara kesihatan kulit wajah.

4) baunya yang harum dan manis membantu dalam menghidarkan kemurungan dan tekanan perasaan.

5) baunya juga agak SENSUAL membantu dalam meransang penghasilan hormon testeron (fungsinya untuk mencegah osteoporosis) dan estrogen (fungsinya untuk kitaran haid yang baik & menjaga kulit agar kekal tegang).


Best ke best??

Best ke best?!

Secara keseluruhannya

Rasa berbaloi tak harga mff?

Setanding kualiti tak?

Mahal tak?

Berbaloi kan...

So, apa tunggu lagi...

Jom try beli satu....

atau

Dah bersedia untuk jadi ahli DROPSHIP atau AGENT?
Dah sedia untuk jana pendapatan sendiri?
Jom mulakan SEKARANG!!!

Whatsapp 'dropship MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'agen MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'beli MFF' ke 0137722024

"Bukan sekadar menutup cela,malah merawat jerawat, parut jerawat & jeragat..."

Friday, April 1, 2016

Tak Tahu Nak Guna Serum Dan Facial TERBAIK Dari Mermaid Skincare???




CARA PENGGUNAAN :








SIAPA PATUT PAKAI SKIN CARE INI??

SKIN CARE ini sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah :

JERAWAT dan kulit berminyak..

Semua sedia maklum, jika kulit berminyak, pasti banyak jerawat tumbuh yer...


Kalau kulit dah cantik.. Macam mana?

Tak payah guna.. Nanti lagi cantik sangat!

Saya pun jeles!!


TEMPAH hari ini dengan HARGA RM 170.00

Tidak!!

Tapi saya nk bagi harga special...

>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<

Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!

wasap 'MSC' ke 0137722024
wasap 'MSC' ke 0137722024
wasap 'MSC' ke 0137722024

Thursday, March 31, 2016

New Baby Serum & Facial!! Droship margin for RM15/pc

Promosi APRIL 2016

MERMAID NEWBIES..

sempena promosi April 2016.

Memperkenalkan..

Produk terbaru dari kami..



MERMAID RADIANCE SKIN CARE.

Set penjagaan wajah INSTANT.

Mudah . Cepat . Pantas.



Harga PENGENALAN

Kita buat RM 150.00 perset.

Harga RETAIL RM 170.00 

DISCOUNT!!!

>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<

untuk pengenalan.


Untuk setiap pembelian 1 SET SKIN CARE MERMAID pada sepanjang bulan ini..

Kami akan berikan anda paperbag DHILESA yang comel ni dengan hrga RM 5.90.


Tapi kami bagi anda FREE!!!
Tapi kami bagi anda FREE!!!
Tapi kami bagi anda FREE!!!


Kami tidak menjanjikan kulit anda kelihatan putih dalam 7 hari..

Tetapi kami jamin anda rasa puas hati dengan bilasan pertama selepas menggunakannya.

Kulit terasa lebih lembut bak sutera selepas menggunakannya.

Dalam masa 2 hari selepas pemakaian.



MERMAID FACIAL WASH



FREE PAPER BAG!!!
WORTH RM5.90





MERMAID ELIXER SERUM



Mengapa perlu pakai serum ya??

  • Sebab serum boleh lembapkan kulit.
  • Sebab utama serum digunakan ialah untuk menambah nutrient kepada kulit di lapisan paling dalam (deeper layers) di mana pelembab tidak boleh menembusinya. 
  • Ia mampu merawat masalah penuaan, pigmentasi, kekeringan melampau dan pori kulit yang besar.
  • Pelembap mempunyai molekul yang besar di mana ia tidak boleh menembusi lapisan kulit secepat serum. 
  • Serum mendeposit nutrient manakala pelembap membekalkan air dan mengelak  kulit kering.
  • Serum dari keluaran Mermaid adalah serum untuk rawatan pencegahan jerawat. 
  • Serum diaplikasi pada kulit selepas toner sebelum pelembab.



SIAPA PATUT PAKAI SKIN CARE INI??

SKIN CARE ini sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah :

JERAWAT dan kulit berminyak..

Semua sedia maklum, jika kulit berminyak, pasti banyak jerawat tumbuh yer...


Kalau kulit dah cantik.. Macam mana?

Tak payah guna.. Nanti lagi cantik sangat!

Saya pun jeles!!


TEMPAH hari ini dengan HARGA RM 170.00

Tidak!!

Tapi saya nk bagi harga special...

>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<
>>>>> RM 150.00 sahaja <<<<<

Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!
Tempah sekarang!!

wasap 'MSC' ke 0137722024
wasap 'MSC' ke 0137722024
wasap 'MSC' ke 0137722024

"Awak cantik!!...Cantik sangat..."

Wednesday, March 30, 2016

Dropship Margin RM20/pc MFF Laku Keras!!!

"Bukan sekadar menutup cela,malah merawat jerawat, parut jerawat & jeragat..."


FREE SUPPLY TUDUNG AJ 10 bulan berturut2.
DROPSHIPPER LOVERS!!!!

MARGIN UNTUNG : RM20/pc

*Terms & Conditions apply,

Siapa nak????

wassap : 'dropship' ke 0137722024
wassap : 'dropship' ke 0137722024
wassap : 'dropship' ke 0137722024








FREE SUPPLY TUDUNG AJ 10 bulan berturut2.
DROPSHIPPER LOVERS!!!!

MARGIN UNTUNG : RM20/pc

*Terms & Conditions apply,

Siapa nak????

wassap : 'dropship' ke 0137722024
wassap : 'dropship' ke 0137722024
wassap : 'dropship' ke 0137722024

Tuesday, March 29, 2016

Terbongkar!! Rahsia Bahan Mencerah & Merawat Jerawat Dalam Foundation MFF

Istimewa buat pelanggan kami.


FOUNDATION ini mampu MERAWAT KULIT & MENCANTIKKAN WAJAH kerana kandungannya adalah:


✔ARGAN OIL-
🌸Sedangkan untuk kulit wajah, Argan Oil berperan sangat efektif dalam melawan penuaan kulit, melembabkan kulit yang kering dan BERKEDUT.

🌸Selain itu, minyak ini juga bisa digunakan untuk mengatasi jerawat,mengatasi luka, dan kulit yang terbakar (sunburn).


✔GRAPE STEM CELL:
🌸Menyembuhkan luka
🌸Menanggalkan sel kulit mati
🌸Menyembuhkan masalah kulit rosak dengan cepat.
🌸antioksidant tinggi- untuk awet muda.


✔SERBUK MUTIARA:
Dlm serbuk mutiara ada PROTIEN  yg bantu utk develope kollagen untuk kecantikan kulit.


✔VITAMIN E & C 
🌸mengecutkan jerawat
🌸memudarkan parut jerawat
🌸memudarkan jeragat
🌸mengecilkan liang pori
🌸menyamaratakan tona kulit.

✔ALLANTOIN:
🌸bahan untuk merawat masalah kulit seperti kulit sensitif dan radang kulit. Seperti eczema dan jerawat.

✔GLUTATHIONE:
🌸anti kanser
🌸BAHAN PEMUTIH yang membantu melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya yang boleh merosakkan stuktur kulit wajah.


✔ SPF60:
🌸 Sunblock
🌸 Berfungsi utk mengelak dr sinar UV dan matahari. Sinar UV boleh buat kulit jadi jeragat dan pigmentation.


Puhh! Semua terbaik untuk kulit. TIDAK MENGANDUNGI PARABEN.




💟💟💟💟💟💟💟
APA ITU ARGAN OIL
💟💟💟💟💟💟💟

Salah satu bahan yang terdapat didalam MERMAID FOUNDATION adalah ARGAN OIL.


Kenapa kami menggunakan MINYAK ARGAN sebagai ramuan utama didalam FOUNDATION ini?


🌸Argan Oil atau minyak argan berasal dari buah pohon Argan (Argania spinosa) yang hanya bisa ditemukan di Maroko, Afrika Utara.



🌸Untuk mendapatkan 1 liter minyak argan memerlukan 30 kg buah argan dan memperuntukan waktu selama 15 jam untuk mendapatkan ekstraknya.


🌸Argan Oil mengandungi vitamin E dua kali ganda  lebih banyak daripada Olive Oil. Vitamin E yang berperan sebagai antioksidan ini bermanfaat untuk melawan radikal bebas yang mana merupakan salah satu penyebab penuaan kulit.


🌸Sedangkan untuk kulit wajah, Argan Oil berperan sangat efektif dalam melawan penuaan kulit, melembabkan kulit yang kering dan BERKEDUT.


🌸Selain itu, minyak ini juga bisa digunakan untuk mengatasi jerawat,mengatasi luka, dan kulit yang terbakar (sunburn).



🌸PENGGUNAAN setiap hari
Secara teratur dapat membantu memutihkan wajah, membuat kulit jadi lebih lembut dan bersinar secara semulajadi.

💟💟💟💟💟💟
GRAPE STEM CELL
💟💟💟💟💟💟


Ia adalah bahan yg tinggi anti OKSIDANT .

♥ Mencantikkan sel kulit wajah.
♥menanggalkan sel kulit mati dan membina semula sel kulit baru.
♥mencerahkan wajah.
♥menyembuhkan masalah kulit yang rosak dengan cepat dan secara semulajadi

💟💟💟💟💟💟
GRAPE STEM CELL
💟💟💟💟💟💟
inilah yg bantu KITA awet muda dan melambatkan penuaan.ESPECIALLY  kerut di wajah.

Haaa ni pun anti oksidan tau!!!

💟💟💟💟💟💟
MANFAAT SERBUK MUTIARA
💟💟💟💟💟💟

salah satu ramuan asli di dalam MERMAID FLAWLESS FOUNDATION:

Manfaat Ajaib serbuk mutiara termasuk:


🌸Anti-kedutan

🌸Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit),dan tompok matahari

🌸Menyembuhkan ruam dan bisul

🌸Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.

🌸Mencerahkan kulit.


🌸Perlindungan matahari. (Mengandungi pelindung Matahari Asli.)

🌸Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan, pertumbuhan kulit yang baru dan menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.


serbuk mutiara didalam ALAS BEDAK! hebat bukan?

Dalam Pearl Powder ada PROTIEN  yg bantu utk develope kollagen

kollagen dan vita c adalah kawan baik utk create cell baru. so kulit baru akan sentiasa terbina bila kita rajin pakai mermaid flawless foundation ni.


SO SBB TU.. Bila kita ada parut jerawat. Ada jerawat.. FOUNDATION ni memg sesuai sbb dia x tebalz.. Nipis je.. Sbb kulit jerawat x blh ditutp tebal lagi dengan makeup. Ia akan jadi radang. Bila kita sapu nipis je. Kulit masih blh bernafas. Jerawat cepat kecut dengan bahan aktif dan parut cepat pudar.

Vit C bagus untuk mencerahkan kulit..mencerahkan tau..bukan memutihkan..berbeza tu..

Manakala vit E pula memudarkan parut, melembapkan kulit, mencantikkan kulit..byk la..mmg sinonim utk kecantikan kulit

Allantion khas untuk kulit sensitif sebab tu la kita banyak dapat feedback kulit yang sangat sensitif bila silap pakai product kulit akan jd teruk tapi bila guna mff ok je

Ia merawat kulit sensitif macam eczema dan alergik

Glutation ni bahan anti cancer..kita skrg ni sgt terdedah dgn persekitaran yg banyak bahan kimia

Udara dh tak sebersih dan senyaman dulu.

Dalam MFF mengandungi SPF60, jom ambik tau ape benda tu 🙈🙈🙈

---------------

Maksud SPF (Sun Protecting Factor) 
Secara ringkasnya, SPF adalah tahap perlindungan kulit dari sinar UVB yang mengakibatkan sunburn. 
Pengiraan SPF seperti dibawah: 
🕛15min (kebiasaan masa kulit bertindak balas terhadap sinaran matahari) X SPF dipakai = XXX minit
🕛15min X SPF 60 = 900 min
🕛900min / 60 min = 15 jam perlindungan

---------------

Ini bermakna MFF mengandungi SPF60 yang melindungi kulit wajah kita dari matahari hingga 15 jam

Best ke best?!

Secara keseluruhannya

Rasa berbaloi tak harga mff?

Setanding kualiti tak?

Mahal tak?

Berbaloi kan...

So, apa tunggu lagi...

Jom try beli satu....

atau

Dah bersedia untuk jadi ahli DROPSHIP atau AGENT?
Dah sedia untuk jana pendapatan sendiri?
Jom mulakan SEKARANG!!!

Whatsapp 'dropship MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'agen MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'beli MFF' ke 0137722024

"Bukan sekadar menutup cela,malah merawat jerawat, parut jerawat & jeragat..."

Monday, March 28, 2016

Huby Puji Cantik Sangat Dengan Sentuhan Foundation MFF!!

Assalamualaikum.

Semoga para pengunjung blog Stokis MFF Segamat, Johor dilimpahi RahmatNya dan kasih sayang Nya.
Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

Oklah, hari ini saya nak share satu testimoni yang sangat owesome.

Tapi sebelum tu, saya nk share kelebihan dalam Mermaid Flawless Foundation ni tau.


Ada 8 kelebihan yang STAR dalam foundation MFF ni yang susah nak dapat dalam foundation lain.

Even foundation dari Amerika pun belum tentu dapat tandingi kelebihan yang ada dalam MFF tauu... Itu based on own experience la kan. Sebab sebelum ni saya juga guna foundation Amerika. 

So, 
Disamping ianya sangat OWESOME, pula tu produk muslim dan HALAL dan terbukti keberkesanannya, apa kata kita pakat-pakat bagitau kat saudara mara, adik beradik, sepupu sepapat tentang MFF.

Tak rugi pun,
dropship aje dah dapat RM20 komisyen untuk 1pc.

Agen pula. margin untung lagi besar tau..
So cepat-cepat ambil peluang ni tau.

Wassap 'MFF agen' atau 'MFF dropship' ke 0137722024
Wassap 'MFF agen' atau 'MFF dropship' ke 0137722024
Wassap 'MFF agen' atau 'MFF dropship' ke 0137722024




Ni yang nak story dari tadi.
Testimoni ni memang OWESOME la pada saya.
Huby mana tak sayang bini kan.
Bila tengok bini lagi cantik pakai foundation MFF,
kan dapat pahala tu.

Sedangkan huby tengok isteri dengan rasa kasih sayang, dapat pahala.
Lagikan huby puji bini cantik kan..kan...kan...

So,
MFF ni juga membantu mengeratkan kasih sayang antara husband n wife juga tau..
Jangan main-main...


Kelebihan MFF dah tak dapat dinafikan lagi.
Kalau nak tengok banyak lagi testimoni,
boleh rujuk page fb stokis : foundation halal ajaib
atau tengok kat blog ni, tab 'testimoni'

Bagi yang nak cuba, bagus..
Ada lagi 3 hari offer ya..
Cepat2 grab peluang ni..


Jom try beli satu....

atau

Dah bersedia untuk jadi ahli DROPSHIP atau AGENT?
Dah sedia untuk jana pendapatan sendiri?
Jom mulakan SEKARANG!!!

Whatsapp 'dropship MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'agen MFF' ke 0137722024

atau

Whatsapp 'beli MFF' ke 0137722024

"Bukan sekadar menutup cela,malah merawat jerawat, parut jerawat & jeragat..."

Thursday, March 24, 2016

Kandungan MFF Foundation

Assalamualaikum.
harini saya nak cerita tentang kebaikan Mermaid Flawless Foundation  kepada kulit muka kita.

seperti yang kita maklum, bedak Mermaid Flawless Foundation ni bukan saja bertindak sebagai bedak asas, malah ia bertindak sebagai perawat kulit yang bermasalah.

Apa yang buatkan bedak ni membantu merawat kulit ya?

1.  Glycerin
Glycerin ni bahan pelembap.
Kebanyakan bedak asas jenama lain menggunakan minyak utk mengekalkan kelembapan, tapi pihak Dhilesa Beauty takmau guna minyak berlebihan dalam produk Mermaid Flawless Foundation ni, ada kemungkinan orang yang kulit sensitif akan react dengan kandungan minyak tinggi dalam bedak tu.

So mereka gunakan glycerin sebagai pelembap semulajadi.

Yang bestnya, glycerin buat kulit moist, jerawat pun takkan naik sebab kulit tak kering dan tak berminyak seperti kebanyakan bedak asas jenama lain.

Paling penting kulit jadi gebu dan moist sepanjang masa pemakaian MFF ni.


2.  Vitamin E

Vitamin E ni penting untuk rawat kulit.  

Biasalah kalau kulit kita naik jerawat, ada yang gatal tangan pergi picit atau korek, tertinggallah parut kat muka.  

Oleh itu, vitamin E dalam bedak Mermaid Flawless Foundation ni akan bantu untuk rawat sel muka yang dah rosak tu. 

Ini tips penting, kalau kulit muka dah berminyak atau berjerawat, 
JANGAN MAKAN VITAMIN E, sapu tak ada masalah, sebab nanti makin berminyak dan naik jerawat.


3.  Vitamin C

Vitamin C adalah vitamin yang paling penting dalam badan sebab tinggi dengan kandungan anti-oksidan.  

Ramai tahu yang vitamin C bagus untuk merawat jeragat dan melasma.  

Sebab tu kalau nak kulit bersih cantik flawless makan vitamin C bukan vitamin E.  

Vitamin C ni antara zat penting yang nak membantu pembentukan kolagen dalam badan, 

So kalau kurang makan vitamin C, kolagen kurang, maka kulit susah nak gebu dan tegang. 

Sebab tu nampak tua dan kusam.


4.  Grape Stem Cell

Berfungsi macam yis untuk menaikkan tepung roti. 

Fungsi utama adalah untuk menggalak penghasilan kolagen dalam kulit bersama vitamin C.  

Kalau warna kulit tak sekata insyaAllah boleh baik dengan bantuan grape stem cell


5.  Proplyne Glycol

Bahan pengimulsi untuk menyatukan semua bahan-bahan utama dalam bedak Mermaid Flawless Foundation ni. hanya 2% saja bahan ini digunakan, 

Ia bertindak sebagai bahan pengawet, juga sebagai bahan anti-bakteria.


6.  Allantoin dan Gluthation

Ini adalah STAR dalam Mermaid Flawless Foundation.  

Kenapa tu? 

Dua bahan ni lah yang menjadikan kulit semakin putih, tapi anti kanser, anti bakteria, anti fungal tapi tinggi kandungan anti oksidan.  

Tambah pula iklim kat Malaysia ni tak tentu hala, sekejap lembap, sekejap panas melampau, 

Sebab tu kulit kita jadi rosak, kusam dan tak bermaya.  

Selain itu, gluthation ni mengurangkan penghasilan melanin. melanin ni bagus untuk kulit, tapi kalau terlebih nanti akan sebabkan jeragat pula.  

Sebab tu kalau pakai bedak Mermaid Flawless Foundation ni nanti jeragat pulih, sebab gluthation ni la!


7.  Air

Penghasilan bedak Mermaid Flawless Foundation ni menggunakan air suling sebabnya tak mahu produk ni tercemar, kerana kami mementingkan kualiti dan kebersihan agar pengguna tak mendapat penyakit kemudian hari.


8.  Olive Oil

Minyak zaitun juga penting dalam memperbaiki kesihatan kulit kita tau, sebab tu ianya diletakkan dalam bedak Mermaid Flawless Foundation ni.  

Selain itu, ia juga bertindak sebagai pelembap kulit.


9.  Argan Oil

Kalau tadi Alluthion dengan Gluthation STAR dalam bedak Mermaid Flawless Foundation.

Argan oil ni SUPERSTAR!  kalau nak tahu, argan oil ni 2 kali ganda lebih berkesan daripada minyak zaitun.  

Selain itu ia penting untuk soothing kulit yang radang dan bermasalah. 

Kalau perasan, bedak ni mempunyai kandungan BAHAN KIMIA YANG SANGAT RENDAH! sebabnya, pati argan akan terjejas jika terlampau banyak bahan kimia dimasukkan di dalamnya. 

Kalau dah rosak maka dah tak berkesanlah untuk merawat dan memperbaiki kulit kita.  

Oleh itu, gerenti produk Mermaid Flawless Foundation ni FREE FROM TITANIUM DIOXIDE, PARABEN, MERKURI dan HYDROQUINON.  

Kalau nak tau, bahan-bahan tulah yang menyebabkan kanser kulit.


Akhir kata, nak simpulkan kat sini,
Jangan ragu-ragu nak gunakan bedak asas yang awesome dan power ni sebab :
  • Bahan kimia digunakan sangat minima  
  • Bebas daripada TITANIUM DIOXIDE, PARABEN, MERKURI dan HYDROQUINON 
  • Kandungan minyak sangat rendah, sesuai untuk kulit sensitif 
  • Penghasilan bedak amat mementingkan kebersihan 
  • Halal
  • Membantu mencerah dan memutihkan kulit dengan bahan sumber semulajadi




Whatsapp SEKARANG!!

Whatsapp 'order MFF' ke +60137722024
Whatsapp 'order MFF' ke +60137722024
Whatsapp 'order MFF' ke +60137722024

postage hari-hari COD pun ada.